Az esküvőjük napján szakított a 70 éves barátjával – A nő el is magyarázza, miért!

Mindannyiunknak megvannak a saját indokaink, miért hozunk meg bizonyos döntéseket az életünkben, ezeket pedig egy kívülállónak általában nehéz megértenie. Mindenki a saját életét éli, a saját elvei alapján – akkor is, ha huszonévesen egy 70 éves mellett találja meg a szerelmet, vagy ha éppen az esküvője napján vet véget a kapcsolatának.

Olvashattunk már drámai esküvőkről és még drámaibb szakításokról, így sokaknak nem lesz annyira meglepő az alábbi történet. De ha a részleteit vizsgáljuk, akár egy szappanopera-jelenettel is felérhet.

A 23 éves Erica Moser, egy amerikai influenszer, másfél évig járt a 70 éves milliomossal, Rick Sykes-szal, és úgy volt, hogy feleségül megy a nála több mint háromszor idősebb férfihoz. Azonban a nagy napon, amikor a pár hivatalosan is összekötötte volna az életét, a nő úgy döntött, kiszáll ebből a kapcsolatból.

Erica és Rick egyébként közismert szereplők – egy népszerű amerikai tévésorozat, a Marrying Millions második szériájában tűntek fel még 2021-ben. Minden remekül működött közöttük a műsor alatt, úgy tűnt, megvan köztük a tökéletes összhang, amire megannyi pár vágyik. Aztán jött a hidegzuhany: a valóság cseppet sem oly rózsás, mint ahogyan azt elképzelnénk.

Moser a közösségi oldalán adott magyarázatot meglepő döntésére, melyre senki nem számított, hogy megtörténik, épp az esküvője napján.

Az influenszer így fogalmazott: „Majdnem hozzámentem egy 70 éves férfihoz az országos televízióban, és az esküvőnk napján dobtam őt. Megjött az eszem. Nagyon különbözőek voltunk”.

Az esküvőjük napján szakított a 70 éves barátjával - A nő el is magyarázza, miért!
Fotó: Lifetime

Erica bejegyzése hatalmas port kavart a TikTokon, a követőit valósággal sokkolta a videóbejelentése, hogy milyen módon kosarazta ki a nála jóval idősebb partnerét. Sokan megértően támogatták őt a döntésében, míg mások Rick védelmére keltek, és hevesen kiosztották a 23 éves Mosert.

„Annyira őszinte volt, és te hagytad, hogy a családod tönkretegye” – írta az egyik felhasználó. Egy másik hozzátette: „Szomorú voltam miatta, tényleg törődött veled”.

Voltak, akik elismerésüket fejezték ki Ericával szemben, amiért volt bátorsága megtenni ezt a lépést.

„Őszintén, miután láttam azt az epizódot, őrülten tiszteltelek. A legtöbb nő a helyedben még mindig a pénzért ment volna bele” – fogalmazott valaki.

Egy másik pedig így folytatta: „Imádtalak titeket együtt. De teljesen megértem, hogy miért. Éld az életed!”

Erica és Rick az Instagramon ismerkedett meg egymással még 2020-ban.

„Csak követtük egymást úgy egy évig, és csak néztük egymás fotóit, és lájkoltunk bármit, de igazából sosem beszéltünk. De aztán csak úgy véletlenül küldött nekem néhány üzenetet, és elkezdtünk beszélgetni, majd találkoztunk. A többi már történelem” – nyilatkozta korábban az influenszer a Foxnak adott interjújában.