Az ikrek, akik ikrekhez mentek férjhez, majdnem egyszerre estek teherbe – a babáik teljesen egyformák

Az ikrek, akik ikrekhez mentek férjhez, majdnem egyszerre estek teherbe - a babáik teljesen egyformák
Fotó: salyerstwins/Instagram

Brittany és Briana, valamint Jeremy és Josh Saylers gyerekei, Jax és Jett nemrég születtek meg, ők a klán legújabb tagjai. „Unokatestvérek, genetikai értelemben testvérek, dupla ikerházasságokból származó gyerekek” – osztották meg a szülők az Instagramon.

Bár az ilyen esetek valószínűtlenek, semmiképpen sem lehetetlenek, és ha megtörténnek, annál inkább felkeltik mindenki figyelmét.

Brittany és Briana egypetéjű ikrek, akik 2018-ban váltak ismertté, amikor összeházasodtak egy másik egypetéjű ikerpárral Jeremy és Josh Saylersszel. A két pár ugyanúgy néz ki, és még ugyanúgy is öltözködnek.

Fotó: salyerstwins/Instagram

2017-ben ismerkedtek meg egy ikerfesztiválon, majd összeházasodtak, és néhány hónappal később bejelentették a terhességeket, amelyek szinte egyszerre kezdődtek, ráadásul együtt is élnek,egyetlen nagy családként.

„A gyerekeink nemcsak unokatestvérek, hanem genetikailag testvérek is lesznek. Alig várjuk, hogy találkozzunk velük, és hogy ők találkozzanak egymással” – jelentették be közös Instagram oldalukon még a terhességek elején, és pontosan így is történt.

Fotó: salyerstwins/Instagram

Amikor elérkezett a várva várt pillanat, megosztották a hírt a közösségi oldalon, képekkel mindkét újszülöttről. Bár Jax és Jett nem teljesen egy időben születtek, mégis tökéletesen egyformák. Ez ugyan bonyolult helyzeteket idézhetne elő, de a szülők, mivel maguk is ikrek, egyáltalán nem jönnek zavarba ettől.

A két házaspár a hagyományokhoz híven egyformán öltözteti a babákat, és amikor mindannyian együtt pózolnak a kamera előtt, olyan érzés, mintha az ember duplán látna, pedig ez nem érzéki csalódás, és nem is trükk.

Az ilyen esetek hihetetlenül ritkák ugyan, de a Saylers család a tökéletes példa arra, hogy semmi sem lehetetlen.

A családtagok közötti hihetetlen hasonlóság egy kissé talán még össze is zavarja az embereket, de ugyanakkor gyönyörű dolog, és a történetük annál kedvesebb, mivel mind ilyen közel állnak egymáshoz.

Fotó: salyerstwins/Instagram

A gyerekeik ugyan még csak csecsemők, és hosszú út áll előttük, de érdekes lehet belegondolni abba, vajon ha felnőnek, ők is egy ikerpárba szeretnek-e majd bele, mint a szüleik, vagy a maguk útját járják majd.

De bárhogy is alakuljon az életük, a döntésük valószínűleg azt tükrözi majd, ami a számukra a legjobb.