Az “összeomlás szélén” a nő házassága a rongybabával, miután a “férfi megcsalta őt”

Meirivone Rocha Moraes, és férje, aki nem más, mint egy igazi rongybaba, rövid házasságuk alatt már nagyon sok mindenen átmentek. A nő ultimátumot adott a férjének, hogy végre egy kicsit vegye komolyabban a kapcsolatukat, és “dolgozzon az ügyön”.

Azt gondolhatnánk, hogy egy hús-vér ember és egy rongybaba szokatlan házassági kapcsolata nem ütközhet akadályokba, azonban Meirivone meg van győződve róla, hogy férje megcsalta.

A 37 éves nő és férje viszont nem mehetett párterápiára, mivel egy rongybaba számára nem nyújtanak ilyen jellegű szolgáltatásokat. Moraes váltig állítja, hogy látta a férjét, Marcellót egy másik nővel besurranni egy motelbe.

Fotó: Meirivone Rocha/Instagram

Marcellót Merivone édesanya készített, mert megelégelte, hogy lánya állandóan arra panaszkodott, hogy nem volt, akivel táncoljon. A pár 2021 decemberében házasodott össze, hivatalos szertartás keretén belül. Nem sokkal később megszületett a gyerekük, Marcelinho, akit otthon “hozott világra” Merivone orvosok és bábák segítségével.

A párnak több mint hárommillió TikTok kedvelője és 157 ezer követője van.

A kommentelők arra buzdítják a nőt, hogy tartson ki, hiszen minden házasságban adódnak problémák.

Fotó: Meirivone Rocha/Instagram

“A kisfiunk beteg lett, ezért három napra be kellett feküdjünk a kórházba. Ez idő alatt csalt meg Marcello, egy közös barátunk mesélte, hogy látta egy nővel. Most, külön szobában alszunk, én átköltöztem Marcelinhohoz. Először ki akartam tenni a lakásból, nagyon csúnyán összevesztünk, a fiunk szeme láttára, szegényke megijedt és sírt” – mesélte a nő szomorúan.

“Nem szeretném egyedül nevelni a gyerekünket, egy fiúnak apára van szüksége. Ha megígéri, hogy megváltozik, akkor még talán kibékülhetünk” – fogalmazott a nő. Forrás