Az özvegy két hónappal a férje halála után váratlanuk egy nagy csokor virágot kap

El sem tudom képzelni, milyen érzés elveszíteni életünk szerelmét. Debra Tenney számára ez sajnos szörnyű valósággá vált, mikor 45 évig élt férje, Randy rákban meghalt.

Két hónappal később, Valentin-napon Debra egy csokor virágot kapott egy kézzel írt kártyával, amely meghatotta őt és gyermekeit.

Debra és Randy Tenney ’74-ben házasodtak össze. A házaspárnak nyolc gyermeke született, és Randy minden évben egy csokor virágot és egy verset adott a feleségének Valentin-napra.

Sajnos azonban 2019-ben Randy élete rosszabbra fordult. Glioblasztómát, egy ritka agydaganatot diagnosztizáltak nála, és azt mondták, hogy nincs sok ideje hátra. Randy 2019 decemberében, 65 éves korában halt meg.

Debrának egyedül kellett megünnepelnie a következő Valentin-napot. Nem is sejtette, hogy szeretett férje gondolt egy olyan ajándékra, amely vigaszt nyújt majd neki a szükség idején.

Debra egy nagy csokor sárga rózsát kapott, közepén egy vörössel.

Mellette egy kézzel írt üzenetet talált Randytől, amelyen ez állt:

“A rózsák pirosak, az ibolyák kékek, a sárgák az égből kiáltják, hogy egyre jobban szeretlek. Szeretettel örökös házastársad, R. T.”

Debrát nem csak férje ajándéka hatotta meg, hanem a virágok is.

“Azonnal tudta, hogy tőle származnak, mert sárga virágok voltak. Volt egy mondása, miszerint szeretett napsütést terjeszteni. Ez volt a mottója” – mondta fia, Jeff Tenney.

“PS: Szeretlek”

“A nővérem éppen azt mondta, hogy annyira boldoggá tette őt… és hogy az élete legrosszabb időszakában és mindazok után, amin keresztülment, apánk még mindig a feleségére gondolt” – tette hozzá.

Debra elmondta, hogy nagyon örült, hogy férje gondolt rá.

“Mikor kinyitottam a kártyát, nem hittem a szememnek, nem tudtam uralkodni magamon. Ő volt az” – mondta Debra. “Azt hiszem, ezt nevezhetnéd a valóságban is csodának a PS-ben: I Love You-ban.”

Randy gyönyörű gesztusa a felesége felé nagyon megható. Ez azt mutatja, hogy egyes szerelmek valóban örökké tartanak, és még a halállal sem szűnnek meg.

Ha ez a gyönyörű történet téged is meghatott, kérlek, oszd meg a cikket minden barátoddal, és terjeszd a szeretetet.