Egy anya rájött, hogy örökbefogadott gyermekei valójában vértestvérek

Katie Page mindig is tudta, hogy szeretne örökbe fogadni. Mára az álma valóra vált, nagy családot alkotnak a párja 2 gyermekével és az ő 3 örökbefogadott gyermekével együtt. Ami Katie amúgy is különleges történetét még egyedibbé teszi, az az, hogy kiderült, két lánya és fia valójában vértestvérek. Katie-t és bájos családját az Instagramon is megtalálod.
Az ő történetüket szeretnénk megosztani.

Minden egy sorsfordító döntéssel kezdődött.

Miután a 30-as évei elején elvált, Katie egy nap a tükörbe nézett és megvilágosodott. Elhatározta, hogy végre olyan nő lesz, amilyen mindig is lenni szeretett volna, aki büszkén tud majd visszatekinteni a múltjára. Elhatározta, hogy új életet kezd. Új munkája lett, vett egy 4 hálószobás házat, és elkezdett dolgozni azon, hogy az örökbefogadásról szóló álma valóra válhasson.

Jött egy kisfiú, és teljesen megváltoztatta az életét.

2017-ben találkozott az akkor 4 napos babával, akit a szülőanyja elhagyott. Úgy döntött, Graysonnak nevezi el. Kétség sem fér hozzá, hogy az újdonsült anyukát megijesztette az életét megváltoztató lépés, de a szíve mélyén tudta, hogy egy gyönyörű utazás veszi ezzel kezdetét.

Csodával határos módon két testvér találhatott egymásra.

Kevesebb mint 1 évvel később Katie kapott egy hívást az ügyintézőtől, hogy egy 4 napos babának kellene sürgősen helyet találni. A kislányt is elhagyta az anyukája. Katie úgy érezte, neki már az egy gyermek is nagy feladat, de egy belső hang azt súgta neki, hogy bízzon az ösztöneiben és egy időre fogadja be az újszülött kislányt.

Miközben a papírokat intézték, Katie észrevette, hogy a kislány biológiai anyjának neve ugyanaz, mint Grayson anyjának a neve. Egy kis kutatás után rájöttek, hogy a 2 gyerek vér szerinti kapcsolatban áll egymással, és a kislány, akiről szó van, a fia vértestvére. Ezért meghozta a döntést, és a kislányt is örökbe fogadta. Nem volt szíve elválasztani egymástól a testvéreket, akiket a sors újra egymás mellé sodort. Hannah így csatlakozott a családhoz 2018 decemberében.

Egy másik testvér tette teljessé a családot.

A táblán: Lewis Jackson Page – 699 napot töltöttem nevelőotthonban, ma örökbe fogadtak

A két gyermek biológiai anyja egy harmadik gyereknek is életet adott. Mikor Katie megtudta ezt, semmi kétsége nem volt, hogy a harmadik gyereket is megához kell vennie, hogy a 3 testvér együtt élhessen. Jackson így került a családba 2020 júniusában.

Látni őket együtt felnőni a legnagyobb ajándék.

El tudjuk képzelni, Katie élete mennyit változott. Az álmatlan éjszakák, a rengeteg teendő – de ő azt mondja, hálás mindezért. Tudja, hogy az 5 éves Grayson, a 4 éves Hannah és a 3 éves Jackson már örökre együtt lesznek, ezért pedig minden nehézség megérte.

Bevallotta: “Ennek az útnak minden lépése megrémített engem, de a dolgok végül kialakultak.” Ez az elkötelezett anyuka a legjobb bizonyíték, hogy ha valamiben igazán hiszünk, akkor meg is tudjuk valósítani. Csak össze kell szednünk a bátorságunkat, és teljes szívvel bele kell vágnunk.