Egy férfi, aki 10 millió eurót nyert a lottón, bejelentette, hogy feleséget keres, akivel megoszthatja a pénzt

Egy 41 éves német, aki szeptember végén 10 millió eurót nyert a lottón, feleséget keres, akivel együtt élvezheti a pénzt.

A volt dortmundi gyári munkás, Kursat Yildirim, aki török emigránsok fia, felmondott, amint megnyerte a közel 10 millió eurót, azaz 9 927 511 eurót. Ezután vásárolt egy Ferrarit több mint 400.000 euró értékben – számol be róla a Bild.

Nem a luxusautó az egyetlen nagyobb vásárlás, amelyet végrehajtott. Vett egy “csak” 200.000 eurót érő Porschét, egy drága órát és megvette a kedvenc helyi lokálját is. De a legnagyobb vágya, hogy feleséget találjon magának.

“Kérem, írja meg a cikkben, hogy egyedülálló vagyok” – mondta a Bild riporterének.

“Lehet szőke vagy barna, nem érdekel. Csak szerelmes akarok lenni. Olyan nőt keresek, aki szeret utazni, és készen áll arra, hogy családot alapítson velem. Olyan nőre van szükségem, akiben megbízhatok” – tette hozzá.

Fotó: Bild.de

A férfi támogatására a Bild egy külön e-mail címet hozott létre, ahol a potenciális partnerek felvehetik vele a kapcsolatot. Annak ellenére, hogy nyereménye jelentős részét elköltötte, a férfi azt mondja, hogy óvintézkedéseket tett, és a pénz “jó kezekbe” került.

Egyelőre pénzzel segítette a családját, de a jövőben jótékonysági munkát szeretne végezni olyan emberekért, akiknek valóban segítségre van szükségük.

Azt is elmondta, hogy már több mint 15 éve játszik a német lottón, és továbbra is ezt fogja tenni. Kursat elismeri, hogy a múltban problémái voltak az alkohollal, és még erőszakos cselekmények miatt is nyomoztak ellene.