Egyszerre lett apuka a 9 tűzoltó: boldogan mutatták meg gyerekeiket

Egyszerre lett apuka a 9 tűzoltó: boldogan mutatták meg gyerekeiket

A kaliforniai Rancho Cucamonga tűzvédelmi körzet történelmi pillanatot írt, amikor az alakulat 9 munkatársa egyszerre lett apa. Az egyedülálló és emlékezetes pillanatról természetesen egy közös kép, és egy rövid videó felvétel is készült.

A jóképű és hősies tűzoltókért általában nők ezrei rajonganak, éppen ezért nem ritka, hogy tűzoltós naptárak és fényképek készülnek a lánglovagokról. A Rancho 9 tűzoltója azzal ütötte ki “a cukiságfaktort”, hogy mindannyian újszülött kisbabájukkal pózoltak egy közös fotón.

A csecsemők nagyjából ugyanabban az időszakban születettek, így egy bájos csoportképpel ünnepelték a nagy eseményt. A 2 fiú és 7 lány 2019. márciusa és júniusa között született. Az ünnepi fotózáson a boldog apák tűzoltóegyenruhában és felszereléssel pózolnak, közben pedig büszkén a magasba emelik a gyerekeiket.

A büszke apák boldogan mutatták meg gyerekeiket

A családias légkört csak még inkább fokozza az azonos korú gyerekek sokasága, az biztos, hogy ezentúl a munkahelyi beszélgetés a pelenkacserékről (is) fog szólni.

“Alig hittük el, hogy a csapatból ilyen sok gyerek születik egyszerre. Először csak haton voltak, aztán alig telt el pár hónap, szép sorban jött a többi” – mesélte az egyik tűzoltó-apuka.

A különleges baby boomról Lindsay Shook, az egyik anyuka készítette a képeket, majd a tűzoltó alakulat hivatalos oldalán osztották meg a közösségi médiában.

9 gyerek érkezett a csapatba

“Köszöntsd a Rancho Cucamonga Fire legújabb kis családtagjait!”

Egy rövid videó is készült a büszke apákról, amit mindenképp érdemes megnézni, nagyon cukik. A felvételt eddig már 3 ezren osztották meg, és közel 7 ezren kedvelték.