Ez a férfi ebben a kis utánfutóban lakik. Ha meglátod belülről, meg is érted, miért!

Paul Elkins az alábbi videóban bemutatja, hogy a világon minden lehetséges. A férfi egy mini lakókocsi és egy bicikli kombinációjából praktikus életteret alakított ki. A klausztrofóbiások valószínű nem lesznek oda az ötletért, de belülről is megnézve nagyon bele lehet szeretni a házacskába.

Ha valaki sokat szeretne utazni, de kevés a pénze, ez a lehető legjobb megoldás lesz számára. A kis lakókocsi könnyen gurul, praktikus szállítani, és a belsejében minden megtalálható, amire szükség lehet egy kiránduláshoz.

Paul eredetileg egy fesztiválra tervezte a parányi lakást, de azóta már teljesen beleszeretett a praktikus építménybe. A mobilház kialakítása mindössze 150 dollárjába került, de minden szükséges dolog megtalálható benne. Láthatjuk, hogy tűzhely, praktikus tároló szekrények, ágy, és még mosogatókagyló is elfért a kis lakókocsiban.

A férfi saját kezével szerelte össze a házikót, nagyjából minden hozzávaló újrahasznosított anyagból került ki. A kis házban azonban már-már luxusnak számító dolgok is helyet kaptak, mint például, a napelemes sütő, a LED-es égők, a zenelejátszó, és a csillagok kémlelésére szolgáló tető ablak.

Aki szeretne ingyen nyaralni, nyugodtan összerakhat egy ilyen is lakókocsit magának.