„Ezt tette vele a rák!” Kate Middleton legutóbbi kiruccanása mindenkit elszomorított

A rajongók szíve megesett, amikor Middleton először jelentkezett a kemoterápia után!😭 Mindenki imádkozni kezdett, miután látták, hogy a hercegnő mennyit fogyott és milyen törékenynek tűnt!🙏😨 Elviselhetetlen, ahogy a rák megváltoztatja a leendő királynőt! 🥺Képtelenség nem könnyezni, amikor meglátod a cikket!👇

Aki még nem tudná, a walesi hercegnő sajnálatos módon szörnyű diagnózist kapott, és mindenkit összetört a szíve. Idén év előtt egy hasi műtéten esett át, amiről aztán kiderült, hogy rákos. Middleton bejelentette a szomorú hírt, és már régóta táppénzen van egészségügyi problémái miatt.

Mivel nem tudta ellátni királyi teendőit, jelenleg megfelelő kezelésen és kemoterápián vesz részt, ami természetesen nem vette el az áldozatát. Nemrég jelent meg, és mindenkit szóhoz sem jutott feltűnően megváltozott külsejével. Kate jelentősen lefogyott, és jelenleg magasan képzett orvosok irányítása alatt áll.

Még az is eltartott egy ideig, amíg az emberek felismerték őt, és mindenki őszintén imádkozni kezdett az ország leendő királynőjéért. A királyi házastársak látogatásuk során élvezték a helyiekkel való interakciót, és erős benyomást hagytak maguk után.

„Imákat küldök!”, „Nincs jó hír…”, „A szívem nem bírja ezt tovább. Szegény hercegnőnk!”, „Istenem, mentsd meg ezt a nőt!”, „Milyen igazságtalan néha az élet…”.