Fogj egy használt teafiltert és ültesd el! Ha megtudod miért, biztosan kipróbálod majd

Mint minden átlagember, te is eldobod a kávézaccot meg a teafiltert, ugye? Nagy sláger ma az újrahasznosítás, hát miért ne élveznénk még ezeknek is nagyszerű kvalitásait, miután egyszer már szolgálatot tettek?

Teát inni jó! Akkor is, ha kint fog vacogtató hideg van és akkor is, ha épp patakokban folyik rólunk az izzadtság.

Az, hogy rengeteg elhasznált és kiáztatott teafilter marad a nyakunkon vagy a szemetesünkben minden egyes kancsó tea után, már jóval kevésbé nevezhető jónak.

A teázásnak nagyon sok pozitív hatása van, nem csoda, ha a tea az egyik legnépszerűbb ital a világon. A legtöbben filteres teát készítenek, a filtert pedig a szemétbe dobják – pedig több dologra is felhasználhatjuk!
Ezért ültess el egy használt teafiltert a kertben! Hasznosabb, mint gondolnád!

Ha neked is van rózsabokor a kertben és szeretnéd idén igazán gyönyörűvé és bokrossá varázsolni azt, akkor nem kell ehhez a legdrágább tápoldatokat és növényvédő szereket megvásárolnod! A teafilter ugyanis segít megoldani a kívánságod!

A teában lévő csersav képes csökkenteni a talaj pH-értékét, amelynek révén segít megelőzni a gombás fertőzéseket is. Ha a rózsabokor tövét kissé meglazítod és egy használt tea filtert ültetsz alá, akkor segítheted a rózsát gyönyörű és egészséges virágzását!