Hoppá, miket árul el a személyiségedről, az ahogy ülni szoktál

1, Akik így tartják a lábukat egy bizonyos helyzetben, azok a következő elveket követik: „ha a lepedőt a fejemre húzom, és nem látom a szörnyet, akkor a szörny sem lát engem!” Azt remélik, hogy a probléma majd magától megoldódik. Szándékosan nem akarnak belemerülni az adott helyzet kellemetlen pontjaiba, inkább keresik a jó részét. Hívhatjuk őket naivnak, de optimistának is. Ezekkel az emberekkel könnyű kommunikálni, nem unalmasak, könnyen váltanak, és nem ülnek egy gondolaton túl sokáig. Nagyon kreatívak, elbűvölőek és kicsit gyerekesek. Először mondanak és tesznek valamit, majd utána gondolják végig.

2, Ezek az emberek az álmodozók. Mivel nagy a képzelőerejük, szeretik először megálmodni a dolgokat. Ők a tipikus „cég lelke” egy munkahelyen. Sosem unalmas velük, mert gyakran építenek fel új ötleteket, elképzeléseket. Utazni akarnak, és könnyen barátkoznak. Szeretik az újrakezdéseket, a tiszta lapokat, amikor mindent álmaiknak megfelelően építhetnek fel. Könnyen változtatják a szokásaikat, partnerüket, frizurájukat stb…

3, Ezek az emberek jól tudják, mi fán terem a kényelem. Talán nem a bevásárlóközpontba mennek a hétvégén, hogy a stílusukon dolgozzanak, de a parfümök és testápolók kiválasztására nagy gondot fordíthatnak. A ruhákkal való kapcsolatuk elég komplikált lehet, és válogatósak is tudnak lenni. A külső szemlélő számára káosz övezi őket, de ők persze átlátnak a zavaron. Ezeknek az embereknek a gyengéje, ha hosszabb időn keresztül kell fókuszálniuk egy dologra. Hamar elvesztik az érdeklődésüket.

4, Ezek az emberek gyakorta kellemetlenül érzik magukat, ha nyíl vános helyen kell kimutatniuk az érzelmeiket. Vagy ha más mutatja ki őket. Nem szeretnek késni, és azt sem szeretik, ha más késik. Okosak, érzékenyek, és úgy vélik, hogy egy rossz béke még mindig jobb, mint egy könnyed ellenségeskedés. De ne tévesszen meg minket, mert ha a szükség mégis megkívánja, bárkivel hajlandóak szembe nézni. Elveikhez ragaszkodnak, de azért ez nem jelenti azt, hogy ne lennének nyitottak a világgal szemben. Ezeknek az embereknek nagy szüksége van a privát térre, és a lakásuk inkább egy menedék, ahol feltöltődhetnek a világ elől elzárva biztonságban.

5, Ezek az emberek nem kapkodják el a dolgokat. Egy kapcsolatban sem fognak a dolgok elébe vágni, és például elhamarkodottan gyermeklávalásról beszélni. Úgy vélik, mindennek megvan a maga ideje. Gyakran vélik makacsnak. Gyakran makacs is. Nem az a könnyen meggyőzhető fajta. Az ambíció nagyon fontos számukra, akárcsak a megjelenés. Nehezen fogadják a kritikát.