Istenes Bencéék büszkén mesélnek vidéki életükről: „Nem tudom, hogy tudtam Budapesten élni”

Istenes Bencéék megmutatták balatoni otthonukat és büszkén mesélnek a lakás kényelméről és a környezet szépségéről.

Immár fél éve, hogy Istenes Bencéék beköltöztek új otthonukba. Legfrissebb YouTube-videójukban megmutatták az építkezés állását. Habár a sztárpár háza még mindig nem teljesen kész, ezt egyáltalán nem bánják. Csobot Adél, Bence párja szerint éppen jó így, hogy fokozatosan haladnak előre. Így minden apró részletnek külön tudnak örülni. A vidéki életet pedig mindketten imádják, erről meséltek kutyasétáltatás közben.

„Gyakran megállok egy kicsit, csak nézem a tájat, és hálás vagyok. Annyira gyönyörű ez! És itt lakhatunk! Emberek nyaralni jönnek ide, gyönyörködnek a tájban, és nekem minden reggelem része, hogy ezt láthatom” – vallotta be a tévés. Majd megválaszolta a követők gyakran feltett kérdését: nem fogja-e később visszasírni a fővárost?

Most, hogy erre gondolok, ez elképzelhetetlen. Rendesen azt érzem, amikor Budapesten vagyok, hogy hogy tudtam itt élni? Ez a nyugalom, a tiszta levegő, a táj, és a nagyon kedves vidéki emberek, akik itt a közelünkben élnek, mind-mind azt mutatják, hogy minden itt lassabb… Egyszóval, egyelőre imádjuk itt lakni!” – mondta mosolyogva.