Itt az emberiség egyik legerősebb orvossága! Miután ezt elolvasta, soha többet nem dobja ki a gránátalma héját

Ki gondolta volna, hogy a gránátalma héja ilyen gyógyító hatásokkal bír? Érdemes szárítva a háztartásban tartani. Kiváló orvosság nyerhető belőle, amely jó a gyomor fertőzések és bármely más bélrendszeri rendellenességek kezelésére. Lényege abban rejlik, hogy pusztítja a patogén sejteket, amelyek károsak a gyomor-bélrendszerünkre. C- vitamin forrás is, valamint magas az antioxidáns tartalma.

Olvassa el ezt a cikket, hogy megtudja, hogyan kell használni gyógyító erejét.

1999-ben egy orosz magazin már közzé tette G.I Glubokov által szabadalmaztatott receptet, melyet most nyilvánosságra hozunk. Ez a recept gyógymódot kínál bélgyulladásra, kolerára, szalmonellára, hasmenésekre és vérhasra.

Szárított gránátalma héj tea

Ahhoz, hogy ez a tea, valóban hatékony legyen nagyon fontosak az arányok és a fogyasztási rituálé.

Mindig 1 rész héjhoz 20 rész víz szükséges! (Például 10-12g gránátalma héja 200 ml víz).

Elkészítése:

Kissé daraboljuk fel és szárítsuk ki a gránátalma héját 14 nap alatt és tartsuk száraz helyen felhasználásig.

Egy hőálló pohárba/bögrébe tegyük a szárított héjat majd öntsük fel forralt vízzel, fedjük le és hagyjuk pihenni 25-30 percig. Az idő leteltével már fogyasztható a tea. Ne keverjük fel csak kortyoljuk.

5 órán belül gyógyítja a hasmenés, tífusz, vérhas, kolera, akut vakbélgyulladás és a szalmonella betegségeket.

A legjobb eredmény elérése érdekében kövesse az alábbi utasításokat. Igyon meg fél bögre teát, ha 10 percen belül nem érez javulást, makacsabb bajról van szó ezért a lefedett teából 3 óránként fogyasztani kell de 5 óra elteltével már érezni fogja a javulást.

7 napos kezelés epe, nyombél vagy vékonybél fekély, vastagbélgyulladás esetén.

Szükség lesz 100 ml elkészült teára melyet el kell osztani 4 egyenlő részre, majd a 25 ml adagokat 2 naponta (1, 3, 5, és a 7. napon) evés, ivás és lefekvés előtt el kell fogyasztani. A lényeg, hogy tartsuk a 7 napos kúrát. Így lesz teljes a kezelés, majd 7 napos szünetet kell beiktatni. Ezután szükség esetén megismételhető a 7 napos kúra.

Fontos! A tea fogyasztása mellett, ne fogyasszon alkoholt és más teát valamint tartsa be a megadott arányokat!