Julia Roberts és George Clooney elárulták két évtizedes barátságuk titkát

Julia Roberts és George Clooney több mint két évtizede barátok, és ez minden alkalommal látszik, amikor a képernyőn osztoznak.

Arra a kérdésre, hogy mi a titka ennek a barátságnak a megőrzésének és ápolásának, a páros azt válaszolta, hogy az, hogy bolondos emberek. “Az életünk ilyen gyönyörű módon bontakozik ki” – mondta Roberts a barátságukra utalva. “Ugyanazok a bolond bolondok vagyunk, akik mindig is voltunk” – mondta a PEOPLE beszámolója szerint.

Julia Robertset kiszúrták, amint profi módon viselte az idei év legforróbb neon trendjét új romantikus vígjátékának, a ‘Beugró a Paradicsomba‘ premierjén. Az 54 éves színésznő az Access Hollywoodnak elmondta: “Nagyszerű érzés” közeli barátjával, George Clooney-val dolgozni a filmben. A premieren jelenlévő tömeg nem tudta levenni a szemét Juliáról, ahogy végigsétált a rózsaszín szőnyegen, hogy George Clooneyval pózoljon a Los Angeles-i Regency Village Színházban.

Az Ol Parker által rendezett ‘Beugró a Paradicsomba‘ egy elhidegült házaspár történetét meséli el, akik a lányuk megmentése érdekében tesznek egy utat, ami végül pozitív lépést jelent saját zűrzavaros életükben, és újraéleszti az elveszett szerelmet.

Julia Roberts egy forró rózsaszín maxiruhát választott, miután a közösségi médiában felütötte a fejét a barbie-core trend, amelyet Elizabeth Stewart alakított ki. A csábító divatot Greta Constantine 2021-es tavaszi kollekciójából választotta.

A lenyűgöző ruhának mélyen dekoltált v-nyaka, puffos vállujjai és terjedelmes, emeletes szoknyája volt. Roberts egy Tyler Ellis clutch táskát és gyémántokkal kirakott Chopard csepp fülbevalót is felvett hozzá. A megjelenését minimális sminkkel és ikonikus vörös hajával egészítette ki, amelyet laza, álomszerű hullámokká formázott.

Lehet, hogy Julia angyalian nézett ki rózsaszín öltözékében, de a színésztársa, Clooney ugyanolyan elegánsan nézett ki egy elegáns, szürke öltönyben, amelyet egyszerű fehér inggel és fekete cipővel párosított.

George-ot felesége, Amal Clooney is elkísérte a premierre október 17-én, hétfőn. A premier helyszínét trópusi módon díszítették fel. A szokásos vörös szőnyeg helyett egy lágy rózsaszín szőnyeget terítettek a Regency Village Színházban, valamint élénkzöld lombok sűrűjében, melyeket virágokkal koronáztak meg.

Roberts és Clooney mellett Kaitlyn Dever, aki Roberts és Clooney lányát alakítja a filmben, szintén a helyszínen képviseltette magát. Ő egy krémszínű, kétrészes ruhakölteményt viselt. Julia és George a főszerepek mellett a játékfilm producerei is voltak. A vásznon lévő duó korábban a 2016-os ‘Pénzes cápa‘ című filmben dolgozott együtt, és hat év után egy friss, új romantikus komédia főszereplői lettek.

A The Hollywood Reporter szerint George Clooney dicsérte a stúdiót, amiért kockázatot vállaltak a filmmel: “A Universal Studios nagyon bátor dolgot tett. Ezek a dolgok mostanában csak streamingre kerülnek, és nagyon bátor dolgot tettek, hogy ilyen filmet csináltak. Hálásak vagyunk. Reménykedünk.” George Clooney és Julia Roberts a hónap elején azt is elárulta az Access Hollywood munkatársának, Kit Hoovernek, hogy melyik jelenet miatt kuncogtak a legtöbbet a forgatás alatt.

“Azt hiszem, a diplomaosztó jelenet, ugye? Mert folyton újabb és újabb kegyetlen dolgokat próbáltunk kitalálni, hogy mit mondjunk egymásnak” – mondta Julia. George hozzátette: “Csak toltuk, toltuk és toltuk. És az egész, az összes háttérművész nagyon benne volt, és mindketten átléptük a határt.”

A Beugró a Paradicsomba világszerte 2022. október 21-én került a mozikba.