Karmikus szerelem az asztrológiában: ezeket a csillagjegyeket egymásnak teremtette a sors

“Olyan, mintha már találkoztunk volna valahol” – hasít beléd néha az érzés, mikor egy eddig teljesen ismeretlen emberrel találkozol. Különleges vonzódást érzel, és racionálisan nem tudod megmagyarázni, nem érted, hogyan történhet ez meg.

Vannak olyan emberek, akikkel azért találkozunk az életünk során, hogy elősegítsék a spirituális fejlődésünket. Vagyis, “odafent az égiek”, vagy bármilyen magasabb erők akarata szerint találkoztunk, tehát egyáltalán nem véletlenül.

Létezik néhány olyan csillagjegy-páros, akik között karmikus kapcsolat van.

Vízöntő – Bika

Szerelem első látásra: erős kötelék jön létre a Vízöntő és a Bika között. A Bika sorsa az, hogy olyan embereket vonzzon az életébe, akik békét, szépséget és szeretetet kínálhatnak számára. A Vízöntő sorsa az, hogy megváltoztassa a társadalmat és a körülötte élők életét, és kövesse a sorsát, bármi legyen is az.

Mégis hogyan lehet ilyen intenzív vonzalom két ennyire eltérő személyiségű ember között? Minden bizonnyal azért, mert mindketten nagyon sokat tanulhatnak egymástól.

A Vízöntő megtanítja a Bikát az elvontabb gondolkodásra, a Bika pedig úgy érzi, hogy a Vízöntő védtelen és magányos, ezért ő jelenti számára a bástyát. Intenzív, kihívásokkal teli a kettőjük kapcsolata, tele szenvedéllyel, perzselő érzésekkel, kompromisszumokkal, de mindkét félnek számos tanulságban lesz része.

Skorpió – Ikrek

Erőteljes és szenvedéllyel teli párt alkot a Skorpió és az Ikrek, egymást csodálják egy életen át. A külső szemlélők számára teljességgel érthetetlen, hogy két ilyen ellentétes ember hogy alkothat egy párt. A Skorpió intenzitást és mélységet hoz a kapcsolatba, az Ikrek pedig kecsességet és könnyedséget.

A pozitív és negatív érzelmek egyaránt felszínre törnek közöttük. Megtörténhet, hogy előző életükben valamelyikük bántalmazta a másikat, és ezért most “le kell dolgozza az adósságát”. Kapcsolatuk során nagyon sok leckét fognak megtanulni egymástól.

Rák – Bak

Hihetetlenül szép és harmonikus párkapcsolat az övék, az ellentmondásokat és nézeteltéréseket nagyon jól kezelik. A Rák különleges vonzerőt gyakorol a Bakra, a Bak pedig egyszerűen lenyűgözi a Rákot.

Nagyon jól kiegészítik egymást, kettejük kapcsolata erős pozitív töltetű, azért vannak együtt, hogy segítsék és támogassák egymást. Senki és semmi nem tudja őket szétszakítani. Együtt bármit, hírnevet, sikert, anyagi kiteljesedést, de különleges társadalmi státuszt is elérhetnek. Nagyon jól megértik egymást, és a legfőbb céljuk az, hogy a legjobbat hozzák ki az életből.

Oroszlán – Szűz

Az Oroszlán és a Szűz két igen különböző személyiség, akik nem csak különböző elvek szerint működnek, hanem homlokegyenest egymás ellentétei. Mindketten másképp mutatják ki a szeretetüket, mégis erős vonzalom van köztük. Az Oroszlánnak sikerül kihoznia a Szűzben rejlő kalandos és kreatív ént, a Szűz pedig menthetetlenül elcsábítja az erős és független Oroszlánt.

A dolgok azonban nem mindig egyértelműek, leginkább az okoz nehézséget, hogy mindketten nagyon féltékeny típusok. A kapcsolatukban vannak szép pillanatok, de olyanok is, amelyek könnyekkel, fájdalommal, bűntudattal és félreértéssel végződnek.