Kedd reggel a Balokány-ligeti tóba elmerült és fuldoklott egy nő, de Németh György hajléktalan –azonnal cselekedet utána ugrott és ÍGY mentette meg a fuldokló nő életét! Egy szívecskével fejezzük ki elismerésünket, megérdemli!

Németh György egy hete, a Balokány-ligeti tóból húzott ki egy bajba jutott, középkorú asszonyt.

A nőt a mentők végül a pszichiátriára vitték. A hajléktalan férfi azt mondta: legalább harmincan voltak a környéken, de rajta kívül senki sem segített. A férfi azt nyilatkozta az RTL Híradónak, hogy “Egyszer csak a nő eltűnt a patkáról, futottam utána, közben vetkőztem és alsónadrágban beugrottam érte”.

György elmondása szerint nehéz dolga volt, ugyanis kapálózott és többször is a víz alá nyomta őt. Végül sikeresen a partra vergődött vele. A helyszínre mentőautó is érkezett, miután a nő magához tért, megköszönte a megmentőjének, hogy ilyen hamar a segítségére kelt.

A férfi január óta hajléktalan, korábban napelemeket szerelt Ausztriában, de megsérült. A balesete után jobban figyel másokra, ezért tűnt fel neki a parton ülő, zavart hölgy is.

Az 50 év körüli nőt a mentők a pszichiátriára vitték, azóta ott tartózkodik. Egy szívecskével és egy megosztással fejezzük ki elismerésünket ennek az EMBERNEK, megérdemli!