Keményen kritizálják az interneten a 30 éves nőt, mert 60 éves férjétől vár gyereket: “Apa nélkül fog felnőni”

Egy 30 éves nő, aki 60 éves férjétől vár gyermeket, beszélt azokról a negatív kommentekről, amelyeket a közösségi médiában kapott, miután felfedte, hogy egy nála jóval idősebb férfitól esett teherbe.

Larry és Mindy Mikla az Egyesült Államokban, Floridában élnek, és 2015-ben kezdtek randizni, nem sokkal azután, hogy a nő autóbalesetet szenvedett, a férfi pedig rendőrként érkezett a helyszínre.

Nem sokkal később 30 év korkülönbségük ellenére reménytelenül egymásba szerettek, és egy évvel később összeházasodtak. Most várják első közös gyermeküket, de miután a közösségi médiában felfedték a hírt, gyűlölethullám zúdult rájuk.

Keményen kritizálják a 30 éves nőt, mert 60 éves férjétől vár gyereket: "Apa nélkül fog felnőni"
Fotó: Mindy Minx/Instagram

“Ennek a babának 5-10 év múlva nem lesz apja”, “Szomorú, hogy a baba nem fogja látni, ahogy az apja megöregszik”, “Apa nélkül fog felnőni” – többek között ezeket a kommenteket hagyták a “rajongók”.

Larry és Mindy a Truly-nak beszélt arról, hogy a korkülönbségük miatt gyűlölethullámmal kellett szembenézniük a közösségi médiában. Arra is rámutattak, hogy voltak, akik azt mondták nekik, hogy a férfi hasonlít a nagyapjára, és hogy a kapcsolatuk közönséges.

Mindy, aki több mint 260.000 követőt gyűjtött össze YouTube-fiókján, ahol gyakran posztol videókat az életéről, azt mondja, rengeteg negatív reakcióval szembesült, amire nem volt felkészülve.

Keményen kritizálják a 30 éves nőt, mert 60 éves férjétől vár gyereket: "Apa nélkül fog felnőni"
Fotó: Mindy Minx/Instagram

“Egy évig aktív voltam a YouTube-on, mielőtt bemutattam Larry-t. Azért tettem ezt, mert gyakran kérdeztek róla. Néhányan elfogadták a köztünk lévő korkülönbséget, de mások nagyon rosszul reagáltak. Erre nem voltam felkészülve. Most már nem vagyok ilyen érzékeny, de akkor nagyon csalódott voltam” – mesélte Mindy.

Ugyanakkor elmagyarázta, hogy a gyűlölethullám felerősödött, amikor kiderült, hogy szülők lesznek.

“Amióta felfedtem, hogy terhes vagyok, a gyűlölet újabb hullámaival szembesültem, az emberek azt mondták, hogy milyen önző vagyok. Az a vicces, hogy ezeket senki sem mondta a szemünkbe, csak a közösségi médiában kommentek formájában csapkodták őket” – tette hozzá a nő, aki szerint a billentyűzetek mögött harcosok vannak.

Keményen kritizálják a 30 éves nőt, mert 60 éves férjétől vár gyereket: "Apa nélkül fog felnőni"
Fotó: Mindy Minx/Instagram

“Soha nem mondanának ilyeneket az arcunkba, de nem okoz nekik gondot, ha csúnya szavakat gépelnek” – magyarázta.

A negatív megjegyzések ellenére a pár azt mondja, hogy megpróbálják a legtöbbet kihozni ebből az időszakból, és már nagyon várják a babát. Ugyanakkor azt mondják, hogy arra is összpontosítanak, hogy válaszoljanak azoknak az embereknek, akik támogatásukról tettek tanúbizonyságot.

„Alázattal tölt el az érzés, hogy ilyen sokan írnak nekünk kedves megjegyzéseket, és a legjobbakat kívánják nekünk” – mondja Larry.