Két évvel az apa halála után a lánya ajándékot kap tőle az esküvője napján

PUKK!!!! Ezt a hangot Kelly ragyogó kék lufija adta ki, amikor a kertjükben ültetett ritkított rózsabokorra szállt le.

A hangot gyorsan követte a hétéves Kelly jajveszékelése, aki játszott vele. Az apja, Evan Johnson a garázsában bütykölte a teherautóját – egy olyan szerkezetet, amelyet ő maga épített az alapoktól kezdve.

Amikor meghallotta a pukkanást, tudta, mi fog következni, és már elindult a kislánya felé, amikor az első átható jajveszékelés elhangzott. Az ő kislánya nagyon élénk volt.

“Sajnálom a lufidat, drágám – mondta neki. “De ha becsukod a szemed, és húszig számolsz, apuci visszafordítja az időt, hogy újra a tiéd lehessen.”

“Megígéred?” – kérdezte a kislány, és felnézett rá nagy őzike szemeivel, amelyeknek színe az ég színe volt – akárcsak az övé.

“Megígérem, tökfej. Most pedig menj, és csukd be a szemed” – mondta. Amint a lány ezt megtette, otthagyta, és gyorsan a ház bejárata felé vette az irányt, ahol a biciklije várta.

Gyorsan, mint a golyó, a rajongó apa elkerekezett a legközelebbi kisboltba, amit talált, és vett tíz kék lufit. Lánya éppen akkor ért nullára, amikor megjelent a hátsó udvaron az egyik lufival.

“Drágám, visszafordítottam az időt! Nézd, mi van nálam!” – mondta, miközben lassan megtöltötte a lufit levegővel.

Kelly el volt ragadtatva, és kuncogásban tört ki, miközben türelmetlenül várta, hogy átvegye új lufiját, mielőtt megölelte volna. A lufik később elhalványultak Kelly emlékeiből, de 15 évvel később, az esküvője napján eszébe jutottak.

Édesapja két évvel korábban hunyt el egy súlyos szívbetegségben, amely miatt gyakran elvesztette az eszméletét. Egy nap egyszerűen nem ébredt fel.

Kelly-nek nagyon hiányzott, ahogy az édesanyjának, Evelynnek is. Ő és Evan rettenetesen szerették egymást – a kapcsolatuk olyan gyönyörű volt, hogy a lányuk úgy döntött, ezt használja majd mintául a sajátjához.

Ez vezetett el őt a lelki társához, Gray Sandershez. Egy művészeti kiállításon találkoztak, és élénk vitába keveredtek a művészetről, és arról, amit a gazdagok évtizedek óta felhasználnak arra, hogy elérjék.

Miután vége lett, alig tudtak elválni egymástól. “Most már valószínűleg mennem kellene” – mondta Gray, amikor kiléptek a múzeumból, ahol a kiállítás zajlott.

“Nekem is kellene” – válaszolta Kelly, mégis tovább tartotta vele a lépést, amíg egy étteremben nem találták magukat.

Ez volt az első randevújuk, és néhány héten belül több randevújuk is volt, amelyek során rájöttek, hogy igazán tetszenek egymásnak.

Egy év randizás után Kelly hazavitte a férfit, hogy találkozzon a szüleivel, akik készségesen fogadták őt. Az apja és Gray különösen jól kijöttek egymással, mivel nagyon szerették a kortárs művészeteket, és sok éjszakát töltöttek együtt a kiállítások megtekintésével.

Amikor Evan meghalt, Gray majdnem olyan szomorú volt, mint Kelly, mert sok tekintetben apaként tekintett a férfira – az övé sosem volt jelen.

Aznap este, mielőtt Gray és Kelly összekötötte volna az életét, a lány azt álmodta, hogy a férfi elkíséri az oltárhoz, és átadja őt a szeretett férfinak. “Nagyon büszke vagyok rád, Kelly” – hallotta, ahogy a férfi mondja.

Ez volt minden, amit ki tudott mondani, mielőtt egy arctalan, orvosi köpenyt viselő férfi jelent meg egy szörnyű diagnózissal – ugyanazzal, ami az ő életét is követelte.

Az esküvője napján Kelly nem tudta megállni, hogy ne képzelje, hogy az apja a közelben van, és nézi az egészet, hogy a lány a karját fogja. Miután a pár kimondta a boldogító igent, Evelyn felállt, hogy bejelentést tegyen.

“Köszönöm mindenkinek, hogy megtisztelték jelenlétükkel ezt az alkalmat, és tanúi lehettek lányom és kedves férje, Gray Sanders házasságkötésének” – mondta, és szünetet tartott, miközben taps töltötte be a levegőt.

“Kelly – mondta a lánya felé fordulva. “Ami most történni fog, az az én és Evan ajándéka neked.”

Hirtelen kilenc óriási, héliummal töltött kék lufi szállt be a házasságkötő terembe, majd Evan megjelent egy videón.

“Hé, tökfej. Ha ezt a videót látod, akkor nem jutottam el az esküvődre. Az élet néha ilyen vicces tud lenni, de örülök minden egyes pillanatnak, amit veled és anyukáddal adhatott. Örülök, hogy ezen a bolygón voltam, hogy találkoztam anyukáddal, és hogy itt voltál te. Te mindig velem leszel és én veled, mert a szerelem örök. Soha nem hal meg.”

“Apa” – mondta Kelly, miközben könnyek csordultak végig az arcán.

“Emlékszel arra a napra, amikor kipukkadt a lufid?” Evan megkérdezte, amire a lány bólintott.

“Sírtál. Ezért vettem még tíz ilyen lufit, amelyek közül egyet felfújtam és neked adtam. A másik kilenc, amit az imént találtam a zsebemben, az inspirált arra, hogy elkészítsem ezt a videót. Szeretném, ha ezek, akárcsak ez a felvétel, nászajándék lennének neked. Hadd emlékeztessenek arra, hogy az igaz szerelem sosem hal meg. Légy boldog, szerelmem, mert a te örömöd az én örömöm is.”

Mire a videó véget ért, minden vendég sírva fakadt. Kelly odament az édesanyjához, és megölelte. “Ez a legjobb nászajándék, amit valaha kaptam” – suttogta, miközben megölelték egymást.

“Hagyd meg Evelynnek, hogy mindenkit levegyen a lábáról, még akkor is, ha nincs a teremben” – kuncogott Evelyn. Az esküvő zökkenőmentesen lezajlott, és Kelly Johnsonból Kelly Sanders-Johnson lett, szerető édesapja tiszteletére.

Mit nyertünk ebből a történetből?

  • Tanulj a szüleid tapasztalataiból. Kelly szüleinek remek volt a kapcsolata, és ez segített neki jó színvonalat kialakítani, hogy megtalálja a számára megfelelő férfit.
  • Légy hálás az időért, amit kaptál. Evan éveken át nézte, ahogy a lánya felnő, és abban a szerencsében is részesült, hogy találkozott azzal a férfival, akihez feleségül szeretett volna venni, így amikor eljött a halála, nem bánkódott – egyszerűen csak hálás volt azért, hogy élhetett.

Oszd meg ezt a történetet barátaiddal. Talán feldobja a napjukat, és inspirálja őket.

Bármilyen hasonlóság a tényleges nevekkel vagy helyszínekkel pusztán véletlen egybeesés.