Krausz Gábor és Mikes Anna hatalmas örömhírt osztott meg a rajongóival, záporoznak a szivecskék a poszt alá

Újra fantasztikus dolgok zajlottak az élő showban, és minden folytatódott a közösségi média platformokon.

Szombaton újra lezajlott a Dancing with The Stars legújabb adása, amelyet újra élőben nézhettünk meg a tévéképernyőkön, sokan pedig a stúdióban drukkoltak a versenyzőknek, kedvenceiknek. Az új adás is rengeteg fantasztikus pillanatot hozott, és persze sok kérdésünkre is kaptunk választ, illetve lehet, hogy az adás után újra megnyílik Pandora kíváncsiságdobozka, és egyes párosokról még több kérdésünk támadt, hiszen ebben az adásban az is nagyon jó, hogy a táncuk révén nagyon is közel kerülhetünk egymáshoz egyes párokat.

Nagyon nagy volt a tét, hiszen az elődöntőbe kerülésért harcoltak a parketten, és ennek megfelelően nem is spórolták el a sztárok a stúdióban, hiszen fantasztikusnál fantasztikusabb produkciók növelték újra a műsor minőségét.

A MŰSORBAN AZ IS NAGYON KÜLÖNÖS VOLT, HOGY MOST KAPTAK EGY PLUSZ TÁRSAT IS A PÁROSOK, ÉS ÍGY KELLETT FANTASZTIKUS PRODUKCIÓVAL MEGLEPNI. Krausz Gábor és Mikes Anna mellé például most Stana Alexandra csatlakozott, illetve többek között Radics Gigi és Baranya Dávid mellé Bődi Dénes jött. A nézők szerint, legalábbis a sok komment alapján ezt lehetett kikövetkeztetni, az este legszexibb produkciója Marics Petié s és Stana Alexandráé volt.

Krausz Gábor az új felállásban tündökölt, és szenzációsan érezte magát a színpadon, ezt a felszabadultságot pedig nagyon sokan észrevették. A nézők és a zsűri pedig döntött, hogy egyeneságon kik jutnak tovább a parketten mutatott teljesítményük után, végül Marics Peti és Stana Alexandra, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna párosa volt ez a két páros.

Mikes Anna és Krausz Gábor pedig később közösen osztották meg a közönséggel az örömüket a közösség oldalukon, amelyre azonnal beindult a lájkcunami: