Leesik majd az állad – Ő Köllő Babett édesanyja, hihetetlen

Köllő Babett és édesanyja, Katalin évente találkoznak csak. Hiszen a színésznő édesanyja már 14 éve Amerikában él.

Annak idején a vízumlottót nyerte meg a fiatalos kinézetű Katalin, így kapott zöldkártyát, és kisebbik gyermekével Kaliforniába költözött – írja a Blikk.

A színésznő édesanyja a Meglepetés magazinnak mesélt arról, hogy milyen körülmények között kapta a letelepedési engedélyt. Csak szerencsét próbált, egyáltalán nem számított arra, hogy esélye lenne.

Mégis az ő nevét dobta ki a gép, így mentek is Amerikába. Szép karriert futott be az államokban, ahol a végén már a későbbi amerikai nagykövetnek, Colleen Bellnek is adott magyar nyelvórákat.

Most azonban már egy magánorvosi rendelőben dolgozik. Katalin évente egyszer szokott hazalátogatni a családjához, akik mindig örülnek az érkezésének.

Köllő Babett a magazinnak azt is elárulta, hogy lánya és anyja között a távolság ellenére “különleges lelki kötelék van.”

Most a színésznő megosztotta a fotózáson készült közös képüket is édesanyjával. Elég csak rájuk nézni, és mindenkinek elkerekedik a szeme. Katalin nagyon fiatalos, egyáltalán nem látszik rajta a kora.

Babettel úgy néznek ki egymás mellett, mintha barátnők lennének, nem pedig anya-lánya páros.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés