Magához költöztette 89 éves szomszédját a férfi, hogy a néninek ne kelljen idősotthonba költöznie

Chris Salvatore a 31 éves színész számára nem is volt kérdéses, hogy segíteni szeretne szeretett szomszédnénijén, akivel az évek során igazán jó barátokká váltak.

Norma és kiscicája pedig ragyogó szemekkel mondott igent, amikor Chris felajánlotta, hogy egy kis ideig költözzön hozzá, mivel az idős hölgy állandó gondozásra szorult.

Norma állapota egy kórházban töltött betegeskedés után romlott le annyira, hogy a szakemberek állandó felvigyázást javasoltak neki. Sajnos, mivel az idős asszonynak se gyerekei, se családja, nagyon nem volt, akire számíthatna ebben a kiszolgáltatott helyzetben.

Fotó: Chris Salvatore/Instagram

Chris mindig is a jószívű szomszédok közé tartozott, így amikor megtudta, hogy Normának segítségre van szüksége, állt rendelkezésére.

Először csak naponta egy-két alkalommal látogatta meg az idős asszonyt, megetette, megitatta, segített az ügyes-bajos dolgok elvégzésében, ám amikor már ez sem volt elég, felajánlotta, hogy költözzön hozzá.

„Nagyon boldog volt, amikor megkérdeztem. Úgyis állandóan látogatóban voltam. A másik lehetőség az idősek otthona lett volna, de nem tehettem meg, hogy valakit oda csak úgy bedugjak, akit annyira szeretek, mintha a saját nagymamám lenne” – nyilatkozta a jószívű szomszéd.

Fotó: Chris Salvatore/Instagram

„Örvendek, hogy élete utolsó napjaiban boldognak láttam. El sem tudom képzelni, milyen lehet azok számára, akik egy kórházban barátok, családtagok nélkül halnak meg” – tette hozzá Chris.

Sajnos az idős asszony 2017. február 15-én távozott az élők sorából, és emlékére Chris egy fájdalmas posztban idézi fel a közös időt.

Fotó: Chris Salvatore/Instagram

„Nehéz szívvel adom tudtul, hogy ma korán reggel a világ egy rendkívül inspiráló és gyönyörű nőt vesztett el. Norma most már békésen pihen az örökkévalóságban, és habár fizikailag nem lehet velünk, a lelke mindig bennünk él. Nyugodj békében te drága hölgy, Norma! – írta a férfi.

Forrás: iheartintelligence.com Forrás