Mennyire vagy temperamentumos? Kiderül a tesztből!

Ezzel a képes feladattal meghatározhatod, mennyire vagy heves vérmérsékletű.

A statisztikák szerint, az emberek többsége extrovertált, vagyis figyelmüket az őket körülvevő világra fordítják. Kis hányaduk viszont inkább az introvertált kategóriába tartozik: szeret elmélkedni, elvonulni és egyszerre egy dologra összpontosítani.

A feladatod csupán annyi, hogy az instrukciók szerint keresd meg a képen a kért elemeket! Mennyit találsz meg a nyolcból? A megoldásokat a 8. kép alatt nézheted meg, ahogy az értékelést is.

1. Találd meg a képen a croissant!

2. Itt egy pillangó bújt el.

3. Hol van a gomb?

4. A madarak között egy csiga lapít.

5. Megtalálod a kávéscsészét?

6. Keresd meg a teknőst!

7. Hol a léggömb?

8. Itt egy cukorka bújt el.

Megoldások

 

Értékelés

– Ha könnyen megtaláltad az elrejtett ábrákat, valószínűleg introvertált vagy. Különleges, elemző aggyal rendelkezel, képes vagy egyetlen dologra koncentrálni és részletekbe menően megfigyelni. Inkább a magányt választod, mintsem a zajos társaságot és nehezen mutatod ki az érzelmeidet.

– Ha nem érdekelt a feladat és gyorsan elvesztetted a türelmedet, biztos, hogy extrovertált vagy. Nagyon aktívan tevékenykedsz, bármilyen dologtól fellelkesülsz és nagyon érzelmi lény vagy. Nehezedre esik órákon keresztül egy helyben tartózkodni, szeretsz az emberekkel társalogni és tudod, hogyan hívd fel magadra a figyelmet.

– Ha nehézségek árán is, de megoldottad a tesztet, mindkét típusból van benned: rugalmas személyiséggel rendelkezel. A legkülönbözőbb hobbikkal rendelkezel, minden szituációhoz sikerrel alkalmazkodsz és szinte mindenkivel jól kijössz.

Ha kíváncsi vagy, hogy szerepelnek a barátaid a teszten, küldd el nekik is!