Nagymamái voltak a koszorúslányai a menyasszonynak: “Áldottnak éreztem magam”

Amikor Lyndsey Raby úgy döntött, hogy 2019. szeptember 22-én férjhez megy, elhatározta, hogy nagymamáit és dédnagymamáját, valamint vőlegénye nagymamáját is bevonja az esküvői ünnepségbe.

Így ahelyett, hogy csak egy koszorúslány lett volna az esküvőjén, a koszorúslányok között volt a menyasszony dédnagymamája, Kathleen Brown; a vőlegény nagymamája, Joyce Raby; valamint a menyasszony nagymamái, Wanda Grant és Betty Brown.

Raby biztos volt benne, hogy a Tannerrel való esküvője nem lenne teljes nélkülük.

“Amint eljegyeztem magam, tudtam, hogy a nagymamáimat is be akarom vonni” – mondta a menyasszony, aki a Tennessee állambeli Bentonban található Ocoee Crestben kötötte össze az életét.

“Annyira áldottnak éreztem magam, hogy mindannyian itt vannak, ezért szerettem volna, ha ők is részt vesznek benne”.

“Sok aranyos koszorúslányt láttam már, de ez a négy nő viszi a pálmát” – nyilatkozta Natalie Caho esküvői fotós, aki egy imádnivaló fotót is megosztott az esküvőről Instagram-oldalán.

Fotó: Natalie Caho Photography

“A legtöbb lány szerencsés, ha már egy nagymama is jelen van” – mondta Caho. “És az a tény, hogy [Lyndsey] négyet kapott, nagy dolog volt, amit ki akart élvezni”. Lyndsey azt is elárulta, hogy a nagymamák egyszerűen “el voltak ragadtatva”, amikor megkérte őket, hogy legyenek a koszorúslányai.

“Azt hiszem, jobban izgultak, mint a koszorúslányaim” – mondta Lyndsey. A dolog annyira jól sikerült, hogy a menyasszony azt mondja, “még mindig mindenki a koszorúslányaimról beszél”.

“Olyan szerencsés vagyok” – mondta. “Sok nőnek nem jut egy nagyszülő sem az esküvőjén, én pedig áldott voltam, hogy mindannyian ott voltak”. Mind a négyen egyforma kék ruhát viseltek, és teljesen lenyűgözően néztek ki benne.

Számára az esküvő legédesebb pillanata az volt, amikor a férje nagymamája összeismerkedett a nagymamáival. “Most már mindannyian legjobb barátnők, és a Facebookon beszélgetnek” – osztotta meg Lyndsey.

Ha valaki fontolgatja, hogy megkéri a nagymamáit, hogy vegyenek részt az esküvői ünnepségen, Lyndsey támogatja, mert ez a világot jelenti nekik. “Nagyon sokat jelent nekik, és ez nektek is sokkal többet fog jelenteni” – mondta. Forrás