“Nem vagyok aranyásó, a szerelmünk őszinte” – mondja a 23 éves nő, aki egy 56 éves milliárdosba szeretett bele

Allana Luke és vőlegénye, Jeff Winn a második marbellai randevújuk óta elválaszthatatlanok, ahol Jeff egy pár gyémánt fülbevalót vett a nőnek a születésnapjára. A nő kitart amellett, hogy szerelmük őszinte.

Allana Luke még csak 23 éves, de szereti a kifinomult életet, vőlegénye, Jeff Winn egy nála több mint kétszer idősebb milliomos, aki egy 11 hálószobás kastélyt birtokol. A férfi és fiatal barátnője ragaszkodnak ahhoz, hogy megtalálták egymásban az igaz szerelmet.

A pár elválaszthatatlan a második marbellai randevújuk óta, ahol Jeff egy pár gyémánt fülbevalót vett a fiatal nő születésnapjára.

A milliárdos hamar megkérte a fiatal lány kezét – Fotó: allanalukeyxx/Instagram

Allana, akinek édesanyja a Micsoda nő (Pretty Woman) című filmhez hasonlítja a románcot, szeretné, ha mindenki tudná, hogy a szerelem, amit Jeff iránt érez, őszinte.

“Tagadhatatlan, hogy Jeff sokkal idősebbnek néz ki nálam, ami miatt az emberek a szemüket forgatják, amikor meglátnak minket” – mondja Allana, aki leszögezte, hogy nem egy aranyásó, igaz szerelem van közöttük.

“Automatikusan azt feltételezik, hogy én is csak egy újabb lány vagyok, aki a pénzére hajt.”

“Nem hibáztatom őket, hiszen nekem is ez lenne az első gondolatom. De akkor is Jeff mellett maradnék, ha elveszítené a házat és csődbe menne” – szögezte le a fiatal nő.

A fiatal pár 2020-ban ismerkedett meg, a férfi pedig tejben vajban füröszti barátnőjét, vett már neki egy Audi TT-t, egy Rolex órát, dizájner kézitáskákat, de olyan luxusnyaralásokra is elviszi, mint Barbados és Thaiföld.

Tejben vajban füröszti fiatal kedvesét – Fotó: allanalukeyxx/Instagram

De Allana, aki egy önkormányzati lakásban élt, mielőtt összeköltözött Jeffel, azt mondja, hajlandó házassági szerződést kötni, mielőtt összeházasodnak, és lemondani a kastély jogairól, ahol a párnak főállású takarítója, vagyonkezelője, csaposa és három kertésze van.

Allana, aki elmondása szerint mindig is az idősebb férfiakat szerette, 2020 októberében ismerkedett meg Jeffel a Tinderen.

“Úgy döntöttem, hogy növelem a Tinderen a korhatárt, mivel elegem volt a velem egykorú éretlen srácokból. Beállítottam a 25 és 60 év közötti korosztályra, és másnap matcheltem Jeffel. A profilja megfogott, mivel a fotóján a háza előtt állt. Az életrajzában az állt, hogy épp most fejezte be a felújítást, ezért úgy gondoltam, hogy ez egy jó történet lenne, amit elmesélhetnék a barátaimnak, még ha nem is jött össze” – fogalmazott a nő.

A pár azonnal megtalálta a közös hangot, a férfi pedig elhívta Allanát a kastélyába, ahol pezsgőt ittak és szarvaspörköltet ettek. Egy héttel később Marbellára repültek, hogy megünnepeljék Allana születésnapját, és Jeff egy pár gyémánt fülbevalót ajándékozott neki.

Fotó: allanalukeyxx/Instagram

A pár Spanyolországban vallotta be először szerelmét egymásnak.

“Úgy volt, hogy csak egy hétig leszünk ott, de végül 17 napig maradtunk. Annyira megdöbbentem, amikor Jefftől megkaptam a fülbevalót, és leszidtam, hogy túl sok pénzt költött, mert még csak egy hete ismerjük egymást. De én is el voltam ragadtatva az ajándékomtól” – áradozott Allana.

“Jeff azt mondta nekem Marbellán, hogy szeret, én pedig viszonoztam, mert egyszerűen tudtam. Egy idősebb férfival nincsenek játszmák. Nem titkolják, hogy mit éreznek. A nyaraláson megtörtént, aminek meg kellett történnie. A kora biztosan nem számított” – fűzte hozzá.

Amikor a pár visszatért Spanyolországból, Jeff meghívta Allanát, hogy költözzön hozzá, és azóta is együtt vannak. Allana most Jeff asszisztenseként dolgozik, és ingatlanügyeket intéz.

“Nem származom gazdag családból, és egy önkormányzati házban nőttem fel, így a kastély még mindig sokkoló” – mondja.

Június 2-án Jeff megkérte Allana kezét egy 3,4 karátos szoliter gyöngysorral. A nő már beszélt vele a házassági előszerződés aláírásáról. Allana azt mondja: “Ő nem tartja szükségesnek, de én szeretném, ha nyugodt lenne”.

Fotó: allanalukeyxx/Instagram

Megismerte Jeff két felnőtt gyermekét, Ninát – aki vele egyidős – és fiát, a 21 éves Josht.

Allana azt mondja, Ninával gyakran járnak együtt szórakozni, míg Josh-sal “jól kijön”, és találkozott már Jeff exével is, aki “nem bánja”.

“Anyukám szuper izgatott – mindig is azt akarta, hogy ilyen tündéri életem legyen. Julia Robertshez hasonlít a Pretty Womanből” – fogalmazott Allana, majd hozzátette: “Jeff annyira kedves, laza és vicces. Annyira nagylelkű, és szeret mindenkit boldoggá tenni maga körül.”