Ő az a 3 csillagjegy, aki mellett soha nem lehet unatkozni – A hangos nevetés a védjegyük!

Ők azok a csillagjegyek, akiknek fejlett humorérzékük és nagyon sok barátjuk van. Állandóan a társaság középpontjában vannak, mellettük soha nem lehet unatkozni, hangos nevetésükkel tűnnek ki a legszürkébb hétköznapokból is.

Ikrek

Az egyik legkarizmatikusabb jegy, az Ikrek, ő az, aki mindig mosolyog. Rendkívüli képessége van arra, hogy a rosszból is kihozza a legjobbat, mindennek meglátja a vicces oldalát. Rendkívül optimista, jó kommunikációs készséggel rendelkezik, extrovertált, társaságkedvelő, és mindig tud egy jó viccet.

Hamar észreveszi mások sebezhetőségét, és egy mosollyal kisegíti őket a legnehezebb helyzetben is. Sokszor úgy tűnik, hogy félvállról veszi a problémákat, azonban ez nála egyfajta túlélési technika, ami egész jól működik.

Mellette olyan az élet, mintha egy állandó stand-up comedy szereplői lennének. Nem egy komolytalan személy, csupán mindig megtalálja a módját, hogy jól érezze magát a bőrébe. Számára mindennél fontosabb a vidámság, a jókedv.

Mérleg

Ő a buli lelke és a baráti társaságok magja. Társas lény, nagyon fejlett kommunikációs képességgel rendelkezik, vagyis állandóan beszél. Különös gyengédséggel viszonyul a körülöttük lévőkhöz, és nem fél az érzékenyebb témáktól sem.

Lételeme a szórakozás, nem azért mintha mindig mindent viccesnek látna, csupán azért, mert úgy gondolja, hogy a humor átsegít a nehézségeken. Optimista, különleges belső erővel rendelkezik, a remény és a bizalom hű társa az életben.

Szórakoztató, kedves és megértő, mindig tudja, hogy mi a megfelelő pillanat egy jó vicc elmesélésére. Így hatástalanítja azokat a helyzeteket, amelyek könnyen konfliktusokká fajulhattak volna.

Fontos számára, hogy jól érezze magát, ezért naponta megjutalmazza magát egy kis pihenőidővel, optimista, kiegyensúlyozott, és arra is figyel, hogy a számára legfontosabb emberek jókedvűek legyenek. Nagyon jól bánik a szavakkal, ezért a legnehezebb helyzetből is könnyen jól keveredik ki. Irigylésre méltó módszerei vannak arra, hogy elérje a célját, önfeledten és könnyedén szárnyal a kitűzött cél felé.

Annak ellenére, hogy a humora néha kicsit bizarr, mégis sokat lehet vele kacagni, alapvetően egy vidám ember.

Bak

Kissé szarkasztikus a humora, de alapjában véve nagyon szórakoztató! Mint mondják, minden viccnek fele igaz, és, ha el is vicceli a helyzetet, alapjába véve komoly életigazságokat fogalmaz meg. Fantasztikus történetmesélő, egy átlag hétköznapot is képes vígjátékká varázsolni.

Sokat olvas, fejlett a szókincse, választékosan és szórakoztatóan kommunikál. Könnyen átsegít a legstresszesebb helyzeten is, ha vele beszélgetsz, egy idő után úgy érzed, hogy minden a legnagyobb rendben van.

Dinamikus humorának köszönhetően sok barátja van, kitűnik mindig a tömegből, és azokat a lehetőségeket is meglépi, amelyektől mások ódzkodnak. Egy Bak mellett mindig úgy érezheted magad, hogy semmi baj nem érhet. Forrás