Ők is csak emberek: 5 hollywoodi sztár, aki titokban gyomorforgató szokásoknak hódol

Óriási tévképzetbe ringatjuk magunkat, ha azt gondoljuk, hogy a világ legnagyobb filmsztárjait a való életben is mindig rózsaillat lengi körül, kínosan ügyelnek öltözködésükre és személyi higiéniájukra, reggelente pedig lázasan csillogó szemekkel, vakító fehérségű mosollyal és tökéletes frizurával ébrednek.

Tökéletességük csupán álca

Az átlagemberek sajnos hajlamosak arra, hogy idealizálják a nagyvászonról rájuk mosolygó hollywoodi szupersztárokat. Kétségtelen: az Álomgyár nagyágyúi minden rangos filmünnepen hibátlan öltözékben, vakító fehérségű mosollyal és pompás frizurával jelennek meg, ez viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy akkor is mindig rózsaillat lengi őket körül, ha kikerülnek a kamerák és fényképezőgépek kereszttüzéből. Számos hollywoodi híresség hódol kifejezetten visszataszító, gyomorforgató szokásoknak, azonban népes rajongótáborukat még ez sem képes kiábrándítani. Nyisd meg galériánkat: máris mutatjuk a legnagyobb és legkeresettebb tengerentúli csillagokat, akik bizarr „praktikáikkal”, viszolyogtató szokásaikkal rengeteg „mezei halandót” alulmúlnak!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hiába vált védjegyévé hófehér mosolya, Jessica Simpson kifejezetten nem szereti, ha sikamlósak a fogai, ezért aztán nem is nyúl minden áldott nap a fogkeféért. Gyakran előfordul, hogy 2-3 napig csupán szájvízzel öblöget…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence érdekes rutint alakított ki magának a nyilvános illemhelyeken: ha épp rohan valahová, és minden WC foglalt, nemes egyszerűséggel belepisil a mosdókagylóba. Hiába: egy igazi szupersztárt nem illik megvárakoztatni!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brad Pittről egyik kollégája, Jason Priestley (Beverly Hills 90210) árulta el, hogy a színész igencsak ritkán zuhanyzott, amikor – pályájuk kezdeti szakaszában – szobatársak voltak. „Régebben mindannyian játszottuk ezt a játékot, hogy megnézzük, ki bírja a legtovább zuhany nélkül. Most arra gondolok, de undorító volt! Mit hittünk?! Brad volt a győztes, mindig Brad. Azt hiszem, ma már nem csinál ilyet, de akkoriban sokáig bírta zuhanyozás nélkül”elevenítette fel a kínos múltat Priestley.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Robert Pattinsont a hajmosással lehetne kikergetni a világból: az Alkonyat és a Batman sztárja korábban kijelentette, hogy nem sokat bíbelődik dús hajkoronája tisztán tartásával. „Olyan, mintha nem takarítanám ki a lakásomat, mert nem érdekel. A lakásom azért van, hogy ott aludjak, a hajam pedig azért van, hogy tudod, a fejemen lógjon. Nem érdekel, hogy tiszta-e vagy sem” – nyilatkozta a 38 éves színész, aki nemrégiben apai örömök elé nézett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matthew McConaughey egy korábbi interjú során elárulta, hogy a mindennapokban nem használ dezodort, ugyanis a természetes illatokat részesíti előnyben. Nos, gyaníthatjuk, hogy mióta ez a titok napvilágra került, kevesebb rajongója szalad oda az Oscar-díjas színészhez, hogy autogramot kérjen tőle.