Otthon hagyta 6 hónapos kislányát, hogy elmenjen Dubajba nyaralni: „Nem tudtam volna napozni, ha magammal viszem”

Érthető, ha egy szülőt kimerít a tény, hogy a gyerekeinek állandó gondoskodásra van szüksége, és néha csak egy kis egyedüllétre vágyik. De egy kisbabával ez nehezen kivitelezhető.

Carla Bellucci számára azonban ez nem jelentett problémát, a 40 éves Nagy-Britanniában élő nő ugyanis úgy döntött, elmegy Dubajba nyaralni jelenlegi párjával, a gyerekeit pedig otthon hagyja.

Az influenszer rajongói felháborodtak, amikor megtudták, hogy a nő otthon hagyta 6 hónapos kislányát, Blue Giannát, hogy nyugodtan vakációzhasson, ő azonban azzal védekezett, hogy a gyerek biztonságban van, hiszen a nagymamájával és a nővérével van.

Fotó: Carla Bellucci/Instagram

„Soha nem is gondoltam rá, hogy Blue-t magammal vigyem, mert nem lett volna praktikus. Hogy tudtam volna lebarnulni, ha Blue ott üvölt mellettem?” – magyarázta a döntését a nő.

Elmondta, hogy elképzelhetetlennek tartja a tengerparti nyaralást, ha gyerekek is vannak a közelben.

„Szerintem azok az anyukák, akik luxusnyaralásokra viszik a gyerekeiket, felelőtlenek. A gyerekeket nem lenne szabad kitenni ekkora hőségnek! Ha ezt tettem volna Blue-val, akkor biztosan felelőtlennek neveztek volna” – mondta.

Fotó: Carla Bellucci/Instagram

Azt is hozzátette, hogy azok, akik kritizálják őt, valószínűleg csak irigykednek, amiért ők nem tehetik meg ugyanezt.

A The Sun szerint Carla már így is „Nagy-Britannia leggyűlöltebb nője” individualista nézetei miatt, és sokan kritizálják gyereknevelési módszereit. Többen azt is felvetették, hogy választhatott volna olyan nyaralást is, ahová a gyerekeit is magával vihette volna.

Fotó: Carla Bellucci/Instagram

Carla Dubajban tervez férjhez menni, ezért újból elutazik majd az országba, és minden kritika ellenére továbbra sem tart attól, hogy a gyerekeit otthon kell hagynia. Forrás