Pénzhoroszkóp: ennek a 3 csillagjegynek nyár végére brutálisan tele lesz a tárcája

Nem vagy egyedül, ha már most a nyaralásról álmodozol. Bár idén sem mindenkinek lesz szerencséje ebben az évszakban, de 3 csillagjegynek végre tele lesz a pénztárcája. Nemcsak az álomutazásra fogja futni, hanem jut belőle bőven más álmok megvalósítására is. Te is a szerencsések között vagy?

csillagjegy, horoszkóp, ezo, ezotéria, asztrológia
Fotó: Pexels

Bika

Bár a te esetedben nem lehet elmondani, hogy egyik napról a másikra élnél, hiszen számodra ismerős a spórolás is, és a felhalmozás is. De most a nyáron igen szerencsés leszel. Nem panaszkodhatsz, ha pénzről van szó. Karriered jól alakult, és ennek is megérett a gyümölcse. Június végén, július elején pedig egy nagyobb összeg üti a markodat. A pénz most bárhonnan érkezhet. Ne gondolkodj rajta. Augusztusra tervezheted is a megálmodott egzotikus utazást.

Oroszlán

Te vagy a csillagjegyek közül az egyik legszerencsésebb. Ha eddig voltak befektetéseid és csalódott voltál, akkor fordul a kocka és szinte minden bejön, amibe eddig tetted a pénzed. Olyan energiák működnek a nyáron, hogy végre megvalósulhatnak az álmaid. Légy nagyon kreatív! Lehet, hogy végre a munka területén kerülsz a helyedre, egy biztos: gyors sikerre számíthatsz. Lépj ki a megszokásból, és végre állj a lábadra, a saját utadon minden kincset megtalálsz. Szó szerint brutális összegek kerülnek a bankszámládra.

Halak

Alapjában is jól gazdálkodsz a pénzzel. Gondoskodó vagy. De a nyár folyamán a csillagok melléd szegődnek és egy nagyobb meglepetéssel kecsegtetnek. Eljött az ideje a bőség és a pénz területén, hogy szintet lépjél. Kezdd el kitalálni, mire is költenél nagyobb összeget. Érdemes álmodozni, főleg hogy szeretsz! Merj nagyot álmodni! Teremtsd meg! Legyen az egy hosszabb utazás, vagy egy kreatív saját vállalkozás.