Rajong az internet az összenőtt szemöldökű nőért, aki bátran vállalja magát: „Remekül néz ki”

Sophia Hadjipanteli filozófiájának középpontjában a természetes szépség kifejezésébe vetett hite áll. A modell már számos fontos magazinban jelent meg világszerte természetes, összenőtt szemöldökével.

Legnagyobb példaképének az édesanyját tekinti, aki mindig inspirálta őt, és akitől rengeteget tanult. Mindig elfogadta a lányát olyannak, amilyen, és kreatív gondolkodásra ösztönözte. Édesanyja abban is segített Sophiának, hogy jól érezze magát a bőrében, és megtanuljon örülni annak, hogy más, mint a többi ember.

De még ez a magabiztosság sem segíthetett abban, hogy mindenki elfogadja őt. A középiskolában sokszor gúnyolták, és az interneten is rengeteget negativitást tapasztalt. A sértések azonban nem vették el a kedvét, sőt, csak még jobban ösztönözték arra, hogy elfogadja önmagát, és magabiztosan vállalja egyediségét.

Fotó: sophiahadjipanteli/Instagram

Egy alkalommal például azt mondta egy interjúban: „Különösen megnyugtató tudni, hogy ez a nagy szemöldök a Glamour UK borítóján van, és remekül néz ki.”

„Ha igazán ki akarom fejezni önmagamat, azt viselhetek, amit csak akarok, és elfogadhatom az összenőtt szemöldökömet – de ha mégsem akarom ezt, mindig változtathatok rajta. De ez mindig az én döntésem – és azt hiszem, sokan ezért követnek engem, mert önmagam vagyok, és nem igazán befolyásol az, amit mások mondanak” – tette hozzá.

Sophia létrehozta az Unibrow Movement mozgalmat az Instagramon, ami azt jelenti, hogy a hozzá hasonlóan egyedi külsejű emberek mind ugyanazzal a hashtaggel osztanak meg képeket a közösségi oldalon, és így egy közösséget alkotnak.

Fotó: sophiahadjipanteli/Instagram

A mozgalommal Sophiának ugyanaz a célja, mint a fotóival – szeretné, ha az emberek látnák, hogy boldogok lehetnek a maguk egyediségében, még akkor is, ha mások furcsának tartják őket.

Sophia Instagram bejegyzései arról szólnak, mennyire fontos az önmagunk iránti szeretet. Azt is elismeri, hogy ez nem könnyű, és sok munkát igényel, de megéri az erőfeszítést.

„Ez egy folyamat. Nem mindenki érzi magát 100%-osan minden egyes nap, és ez teljesen rendben van. De minden belül kezdődik. Lehetsz a világ legtökéletesebb embere, de ha nem látod a saját szemeddel, soha nem fogod érezni ezt a szeretetet magad iránt. Időbe telik, hogy felépítsd ezt a kapcsolatot magaddal, de ha egyszer megteszed, minden sokkal jobb lesz. Szabadnak érzed magadat” – magyarázta a modell.

Fotó: sophiahadjipanteli/Instagram

Sophia az egyik Instagram bejegyzésében azt is elárulta, hogy megbánta korábbi ajakfeltöltését, és azóta visszafordította a folyamatot. Szégyellte beismerni a tévedését, de nyíltan akarta kezelni a kérdést.

„Nem volt szükségem az ajakfeltöltésre, de ki akartam próbálni” – mondta.

Mindannyian megtanulhatnánk úgy terjeszteni a pozitivitást és az önelfogadást, mint Sophia! Forrás