„Rohadt fogak, meglazult bőr, szemöldök nélkül!” Így változott Claudia Cardinale az évek során

Még a 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s a férfiak a világ legszebb arcú nőjének nevezték, aki a „Volt egyszer egy Vadnyugat”, a „Három idegen Rómában” és más korabeli klasszikusok szerepeivel vált ismertté! 🤩👏Az Olaszországban hullámokat keltő színésznő már 8️⃣5️⃣! 😟 Fogadjunk, hogy egyikőtök sem ismeri fel a színésznőt a cikkben szereplő legújabb fotóin! 👇

Az ikonikus olasz színésznő csepergő karrierje több mint 6 évtizedet ölelt fel, amely alatt nagy tehetségével, kiváló színészi képességeivel és karizmájával örökre nyomot hagyott a szakmában. A sikerfilmek között, amelyekben játszott, szerepel többek között a „Volt egyszer egy Vadnyugat”, a „Lány egy bőrönddel”, a „Ne csinálj hullámokat” stb.

Kevesen tudják, hogy poliglott családba született, és várható volt, hogy tanári pályára lép. Annyira szép volt, hogy hamarosan elnyerte a legszebb olasz lány Tunéziában címet, ami sok ajtót megnyitott előtte. Producere Franco Cristaldi volt, aki 18 évre szóló szerződést kötött a későbbi filmlegendával, aki később a férje lett.

Az áttörést a „Három idegen Rómában” című filmben szerezte, ami a „Rocco és testvérei” és „A leopárd” című filmekben kapott nagy szerepeket. Meg kellett küzdenie a hollywoodi színvonallal, ami jelentős nyomást gyakorolt rá. Később elvált Cristalditól, és hamarosan szerelemre lelt Pasquale Squitieri rendezővel.

Claudia az UNESCO jószolgálati nagykövete volt, és még mindig folytatta elkötelezett filmes munkáját. Ma rokonainál lakik, és megtanulta, hogyan helyezze az egészségét a társadalmi elvárások és az általános normák fölé. A filmiparban betöltött szerepe valóban pótolhatatlan.