Senki sem jelenik meg a 9 éves fiú születésnapi partiján, de ekkor a nagymama drasztikus megoldásokhoz folyamul

A gyerekek születésnapjainak örömmel és izgalommal kellene telniük. De képzelje el, ha gyermeke vagy unokája osztálytársai közül senki sem jelenne meg a születésnapi partiján..

Szívszorító lenne látni a kisgyermekét szomorúan és egyedül a nagy napon. Amelia Lara pontosan így érezte magát, amikor unokája, Gerald kénytelen volt egyedül ünnepelni, annak ellenére, hogy 30 osztálytársát is meghívta.

A szívszorító eset arra késztette Ameliát, hogy olyasmit tegyen, amit a kilencéves fiú soha nem fog elfelejteni. Az internet reakciója pedig azt mutatja, hogy még mindig sok-sok kedves és nagylelkű ember él a világon.

Mikor Amelia Lara meglátta, hogy unokája várja, hogy felvágja a tortát a kilencedik születésnapi ünnepségén, megszakadt a szíve. A fiú 30 meghívott vendége közül senki sem jelent meg, és nem volt jele annak, hogy bárki is jönne.

Két órával azután, hogy unokája bulijának el kellett volna kezdődnie, Amelia elfogadta a lesújtó valóságot, és elhatározta, hogy tesz valamit, hogy a fiú ne legyen egyedül.

Amelia leült a számítógépe elé, és a következő üzenetet írta a Facebookra:

“Most azonnal levegőt veszek. Az unokám, aki második osztályos, és legalább 5 koponyatágító műtéten esett át, lassabb, mint a többi gyerek az osztályában. Viszont ő a legkedvesebb, legkönyörületesebb gyerek, akit ismerek. Az édesanyja 30 meghívót küldött az osztályába. 12-en mondták, hogy eljönnek.

3 órakor meggyőződött róla, hogy a barátainak készen álltak az ajándéktáskái, felöltözött és készen állt a bulira.

Délután 5 órakor még mindig ott ült, és nem akarta felvágni a tortáját, mert lehet, hogy valaki eljön. Ekkor a lányom felhívta a 12 szülőt, hogy megtudja, mi a helyzet. Íme a válaszuk: Az én gyerekem nem játszhat a tiéddel, mert más.

Szomorú, csak barátokra vágyik. Szóval senki sem jött, se kártya, se ajándék. Szóval az én küldetésem, hogy minél több képeslapot gyűjtsek az unokámnak. Elküldhetitek őket nekem, és én gondoskodom róla, hogy megkapja… ez megszakad a szívem.”

Amelia ezután megosztotta a címét, hogy az emberek születésnapi üdvözletet küldhessenek Geraldnak.

A világ minden tájáról emberek ezrei reagáltak Amelia kérésére, és küldtek képeslapokat és ajándékokat, hogy felvidítsák unokáját. Gerald, mondanom sem kell, nagyon is boldog volt!

Végül is csodálatos születésnapja volt! Kérjük, ossza meg ezt a történetet, ha Ön is úgy gondolja, hogy a nagymamák a legjobbak.