Sírva fakadt a menyasszony, miután a vőlegény az oltárnál bevallotta, hogy mást is szeret

Az esküvői vendégeknek könnyek csordultak az arcukon, amikor Jefferson elmondta újdonsült feleségének, Jessicának, hogy valaki mást is szeret – a lányát, Giovannát.

Minden menyasszony abban reménykedik, hogy tökéletes esküvője lesz. Elvégre ezért is költenek annyi időt és pénzt arra, hogy minden részlet tökéletes legyen. A nagy napon azonban előfordulhat, hogy néhány dolog nem a tervek szerint alakul. Pontosan ez történt, amikor ez a vőlegény úgy döntött, hogy megszegi a protokollt, és megváltoztatja a dolgokat azzal, hogy bevallotta a menyasszonyának, hogy valaki mást szeret. Az esküvőn jelen lévő különleges vendéghez fordulva emlékezetessé tette a pillanatot mindenki számára, aki ott volt.

Mikor a gyönyörű pár, Jefferson és Jessica fogadalmat váltott, a férj tudta, hogy nem hazudhat tovább imádott feleségének. Tudatnia kellett vele, hogy van valaki, akit legalább annyira – ha nem jobban – szeret, mint őt. Ekkor Jessica kontrollálatlanul sírni kezdett. Miközben mindenki értetlenül állt, hogy mi folyik itt, Giovannához, Jessica lányához fordult. Megható beszédében megerősítette a 8 éves kislányt, hogy nemcsak Jessicával, hanem új lányával, Giovannával is megosztja az életét.

Megfogadta, hogy ugyanúgy szeretni, védeni és gondoskodni fog róla, ahogyan Jessicának is megfogadta. Ekkor mindketten Jessica felé fordultak, miközben a férfi felolvasta mindazt, amit Giovanna új apjaként megígért. Jefferson azt mondta a kislánynak: “Ha kérhetnék valamit Istentől, az az lenne, hogy a lányom légy. Én lennék a legbüszkébb apa a világon, hogy ilyen gyönyörű, intelligens és művelt lányom van, mint te”. Ez mosolyt csalt Giovanna arcára, és a jelenlévő vendégekkel együtt ő sem tudta tovább visszatartani a könnyeit. Hozzátette: “Szeretetet adok neked, hogy vigyázzak rád, mindig megvédjelek, és ne engedjem, hogy bármi rossz történjen veled”.

Nem mindig könnyű egy új férfit befogadni az életünkbe, és elvárni tőle, hogy betöltse az apai szerepet. Minden érintettnek nyitottnak, megértőnek és szeretettel telinek kell lennie ehhez. Így amikor a helyes kis 8 éves kislány átvette a mikrofont Jeffersontól, és megköszönte neki, hogy elfogadta őt új apjának, és megígérte, hogy szeretni fogja, ez egy olyan pillanat volt, amelyet az esküvőn jelenlévők mindannyian örökre megőriznek.