Szeress olyan embert aki mindig tisztel

Szeress olyan valakit, aki akkor is tisztel, ha nem vagy a közelében. Aki mellett nem kell remegő gyomorral arra gondolnod, hogy éppen mikor szédül meg, ha nem tartod folytonos kontroll alatt. A kísértés sosem csendesedik.

Szeress olyan valakit, aki mindig gondol rád az élet apró örömei közben. Aki akkor is gondol rád, ha nem küzdesz, nem kaparsz és mutatod meg magad kényszeresen.

Szeress olyan valakit, aki nem fél az elköteleződéstől, és nem keresi a kiskapukat. Aki valóban nem kötélfóbiás a múltjára hivatkozva. Olyan valakit, akinek nem egy végtelenedik számú opció vagy. Olyan valakit szeress, aki nem csak akkor akar veled időt tölteni, ha éppen neki úgy van kedve. Aki figyel rád, és meghallgat, ha kell.

Valakit, aki jelen akar lenni. Aki nem futamodik meg pusztán azért, mert nem vagy középszerű. Szeress olyan valakit, aki nem hazudik neked. Az őszinteség ritka kincs egy ilyen romlott világban. Szeress valakit, aki akkor sem akar olcsó makett dumával meggyőzni, amikor az igazság nyilvánvaló. Mert az igazság legtöbbször nyilvánvaló.

Szeress olyan valakit, aki tudja, hogy melyik a kedvenc bögréd. Aki előtt nem kell másnak lenned, mint aki vagy. Valakit, aki tudja, hogy bőven van benned hiba, de nem szálka ez mégsem a szemében.

Olyan valakit szeress, aki tettekkel kommunikál. Szeress valaki olyat, akinek nem egy “átlagos kedd” leszel. Szeress olyan valakit, aki nem fél azt a szót használni, hogy “mi” az “én” helyett. Szeresd azt, aki bizonyítani akarja, hogy nincs mitől félned, mert nem tervez eltűnni (abból úgyis láttunk már eleget).Szeress valakit, aki nem csak veled jó ember, hanem a világgal szemben is.

Szeress valakit, aki végre nem bújik egy “talán” mögé. Egy olyan embert, akinek az egyetlen útvonal leszel. Szeress olyan embert, akit te is ugyanezzel a szeretettel viszontszeretsz.