“Szükségem van valakire, aki támogat, mert nem szeretek dolgozni” – mondja a nő, aki retteg a munkától

“Úgy érzem, mintha valami másra születtem volna” – mondta a nő a TikTok-on, miközben arra kérte a platform felhasználóit, hogy segítsenek neki találni valakit, aki mindent kifizet, mivel a munka stresszel jár számára.

Sokak számára teljesen természetes, hogy az élet körforgása a születés, a tanulás, a munka és a nyugdíjba vonulás. Nani számára azonban ennek semmi értelme, hiszen ő csak arra vágyik, hogy mások 100%-ban támogassák, és eltartsák. A fiatal nő elmondta “nem neki való” a munka.

"Szükségem van valakire, aki támogat, mert nem szeretek dolgozni" - mondja a nő, aki retteg a munkától

A TikTok az utóbbi időben nem csak a szórakoztatás és a bemutatókról és a komédiákról szóló videók platformjává vált, hanem tökéletes hely arra is, hogy személyes drámákról beszéljünk, és támogatást kapjunk a netezők részéről. Bár Nani, egy argentin felhasználó pont ezt kereste, több kritikát talált, mint támogatást.

Nani úgy döntött, hogy közzétesz egy klipet a profilján, amelyben könnyes szemmel mesél a követőinek a nagy bánatáról: arról, hogy dolgoznia kell. A videóban a nő bevallotta, hogy szeretné, ha mások 100%-ban támogatnák, ezért kétségbeesetten kérte a többi felhasználó segítségét, hogy megvalósíthassa álmát.

“Kérlek, ez egy felhívás a szolidaritásra. Nem tenném ezt, ha nem lenne igazán sürgős. Szükségem van valakire, aki támogat, mert nem szeretek dolgozni. Úgy érzem, mintha valami másra születtem volna. Nem tudom, erre megoldást kell találni. Mindez nagyon nehéz” – fakadt ki közösségi oldalán a lány.

"Szükségem van valakire, aki támogat, mert nem szeretek dolgozni" - mondja a nő, aki retteg a munkától

Ahogy az várható volt, a klip gyorsan kiváltotta a netezők különböző reakcióit, a legtöbbjük negatív volt. Voltak olyanok is, akik azt hitték, hogy a felvétel csak egy vicc, amíg rá nem jöttek, hogy Nani komolyan gondolja.

“Remélem, hogy ez csak egy vicc”, “Én is így érzem. Ha öreg leszel, szólj”, “Szurkolok neked, ha akarod, de messziről”, “Argentína jövője”, “Azt hiszem, ez színészkedés” – többek között ezeket az üzeneteket hagyták a felhasználók a közel 7 milliós nézettségű videóban.

Fotó: asadodefasouwu/TikTok