Viccből DNS-tesztet csináltat – majdnem elájul, amikor meglátja az eredményt!

Farrah Khilji-Holmes (52) mindig úgy érezte, hogy kilóg a saját családjából, külsőleg ugyanis semmiben sem hasonlított rájuk. Gyakran foglalkoztatta a gondolat, hogy kiskorában örökbe.

Persze mindezt csak úgy fél komolyan, és DNS tesztet is csak azért vett, mert úgy gondolta, biztosan jót fog nevetni saját magán, hogy egyáltalán voltak ilyen gondolatai.

Végül azonban teljesen más irányt vett a történet! Miután megkapta a teszt eredményét, majdnem elájult, és az egész eddigi világ képe összeomlott!

A nő a teszt eredményének köszönhetően rátalált féltestvérére, a nála 10 évvel idősebb Steve Boltonnal, akivel sikerült felvennie a kapcsolatot, és találkoztak is egymással. Eleinte nem tudták biztosan, hogy testvérek-e vagy csak unokatestvérek, de már akkor feltűnt a nőnek, hogy Steve mennyire hasonlít az édesapjára, amikor először, videóhíváson keresztül beszéltek egymással.

Mindkettejüknek Dr Mohammad Elijaz Khilji az édesapjuk, de két különböző édesanyától származnak.

Farrah ezután az édesanyját is rábeszélte a DNS-tesztre, így most már egyértelmű, hogy örökbe fogadás nem történt, őt a vér szerinti szülei nevelték fel. Édesapjuk sosem tudott róla, hogy egy korábbi viszonyából, egy Pamela nevű nőtől megszületett Steve, és úgy hunyt el 1998-ban, hogy Steve létezéséről fogalma lett volna.

A DNS-tesztnek hála Farrah rengeteget megtudott saját magáról, családjáról, és a múltjukról. Ráadásul megismerhette féltestvérét, akivel azóta is remek viszonyt ápolnak!

Nagyon fontosak a családi kötelékek, és a közös múlt a közös jövő alapja! Neked mi a véleményed?